Klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset

klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset

Sukupuolielinten muoto on se seikka, joka vaikuttaa eniten naisen seksielämän. Peränny mutta vain hetkeksi, kun jotkut naiset ovat orgasmin partaalla, heidän klitoriksensa muuttuvat hyvin herkiksi. Kirkas, väritön tai maitomainen neste erittyy naisen eturauhasesta eli Skenen rauhasista. Jo vuosikymmeniä on kiistelty, onko sellaista asiaa kuin G-piste olemassakaan, ja millä tavalla orgasmin voi saada. Naisen orgasmin avaimet ovat hänen omassa taskussaan! Omia sukupuolielimiän on hyvä tutkia vaikka peilin avulla, tunnustella ja kosketella niitä. klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset

Naisen orgasmi: Klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset

Mainos, julkaistu, come As You Are: The Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life -teoksen kirjoittaneen Emily Nagoskin mukaan 60 sekunnin kliimaksi on mahdollinen. Aivojen hypotalamus ja limbinen järjestelmä sätelevät tunne-elämä ja seksuaalisuutta. Teorioita on monia eikä yhtä ainoaa oikeaa taida olla olemassa. Halu sinänsä on monimutkainen ilmiö.

Klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset - Tutkijat: Klitoris avainasemassa

Myyttiin olisikin hyvä suhtautua varauksella, jotta sen tuoma yliarvostettu kuva naisen ja miehen yhtäaikaisesta orgasmista ei toisi turhia paineita pariskuntien makuuhuoneisiin. Epävarmuus häiritsee ja estä nautinnon. Joissakin maissa tähän kysymykseen on paneuduttu jo julkisella tasolla.

Noin klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset

Näytä kaikki viestit klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset →

Kommentti “Klitoris orgasmi sihteeriopiston naiset”

  1. Monet, siis monet naiset kertovat. Niinhän sitä sanotaan, että ikä. Tutkijat väittävät, että miesten orgasmin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *